My Scattered Makeup Collection [Overview]

9/12/2011 09:36:00 PM


Semalam ada salah seorang viewer youtube request nak tengok my makeup collection. Tapi rasa segan sebab makeup collection tak la bertridazleelion macam orang lain. Lagi pulak makeup majority drugstores. Beli kat Watsons dengan Guardian jo. Takdenye mahal-mahal. Ehehhh.Tambah lagi dah masuk rumah sewa jadi tak sempat kemas lagi. Nak cari container yang sesuai belum jumpa sebab when it comes to my makeup,fuhhhh cerewet nak jaga. 
   Kadang-kadang rasa kejam. Sebab sangat perfectionist bila nak kemas. Kalau boleh macam tu ambil,macam tu la jugak kena letak semula. Scary kan. Wtf. Ok so kalau siapa la teringin sangat nak tengok my makeup collection. Sila-silah scroll ke bawah. Kalau tak nak atau rasa nak muntah,cari palang X warna merah. Sekian. Super scattered. Blushing. Enjoy. ;)










      Any questions you can just post it on the comment box below or ask in my facebook page. Till then. 
    XOXO Izzati

You Might Also Like

3 Comments

  1. wowweee banyaknya collection heee.. salam belogwalking=) nice belog ohkayyy.. jum follow2 hee =)

    ReplyDelete
  2. banyaknyaaaa! jeles =.= izzati..buat review foundation dari best ke tak best

    ReplyDelete
  3. @Mya Thanks for reading

    @fyna mana kak fyna. Inshallah in future. ;) Noted that!

    ReplyDelete

Popular Posts

Community