Konvokesyen

10/08/2011 11:10:00 AM


    Minggu depan on 16 Oct I got rehearsal for my konvokesyen in Shah Alam. Rasa macam baru je belajar dah konvo dah ke? Huuuuuuuu. Oh I was a Computer Science student and our core subjects were programming,calculus and logic. For some reason I'm not doing well in my past study. Kerjanya dulu merepeat paper je. Believe or not I took 5 papers for 10 times. Amazing kan? Btw. Atleast I can grad on time. That was my bad. Ok,jangan contoh. Sila belajar benar-benar rajin!
    Sebenarnya dah tak sabar sangat dah nak pergi Shah Alam. For 2 reasons. First, tak sabar nak jumpa my lovelies dollies awesome hardcore programmers. (Diorang sambung study in CS but I'm not. ;) ) Sebab tu tercampak sesorang kat perak yang panas ini. Second, I'm going to meet my kakak which is the famousa malaysian beauty guru on youtube kak fara!!!! OMG! Inshallah. I'm waiting confirmation from her. Siape cakap guna facebook je boleh berkawan? Youtube pun boleh ok. Oh lah. With love Izzati


P/s: Lepas ni nak jumpa kak fyna buleh tak?

You Might Also Like

2 Comments

  1. awak student uitm perak ke?course apa?
    saya pun kat sana jugak,course account:))

    ReplyDelete

Popular Posts

Community