Catatan Seorang Loser It. (WARNING! I talk shit too much.)

11/09/2011 12:40:00 AM

        Hi! Segmen hilang menghilang dan ade-takde kembali. I was soooooo busy. As busy as shit. Ok sepanjang ke'busy'an tu. I was filmed 4 videos! Yes ITS F.O.U.R!!! They were perfectly edited with music. With the links of the information. Sungguh teruja mahu mengupload. Teruja seperti shit juga. But since it was shit as I talked about. I DELETED the whole amazing freaking shit videos. Dah la deleted,dengan cerdiknya empty kan recycle bin and dengan lebih cerdik meng'run' Ccleaner. -_-' Tsk. Tsk.
      Yeah. Loser me. But I was so sad sebab bukan sebab apa,sebab semua tu untuk korang SEMUA!!! My amazing youtube viewers and subscribers. I'm so sorry because of my foolness. I can't deliver your requests guys. Blame me! The amazing videos including the most highly requested turban tutorial,my everyday skincare routine,my top 4 favorites heels and also my pre-convo vlog. Pardona me. :(

So ini antara gambar yang dapat di selamatkan. Harap dapat menebus kesalahan lepas ni. 


 

Bukankah kami memang di jodohkan bersama??????
XO
Kiss & hug. ;) 
P/s: I refilmed my skincare. Gonna upload soon. ;)

You Might Also Like

4 Comments

  1. i boleh faham perasaan tu. lepas berpenat lelah record edit semua, tetiba TERdelete. hmmmm

    ReplyDelete

Popular Posts

Community