Kalau singgah di negeri Johor jangan lupa membuang duit.

11/09/2011 11:53:00 PM

      Ok tadi dengan muka dah habis ceria pergi ke kompleks membeli belah terindah di Johor Bahru iaitu Jusco Bukit Indah. Ok balik-balik gambar kau pakai baju sama segala sebab nak bagitau hidup me'nomad' ni memang sadis.


Whoring sekejap dalam toilet. #wtf ok kat mana-mana memang ade nora helena ni. Asal pergi Shah alam die lagi, Kl pun die. Aleh-aleh Jb pun die. Bukan nak cakap ape. Dah sehati sujiwa nak buat gimana. ;)


Then kiteorang pergi membuncitkan perut masing sampai menikmati 'Pink Day' dari Baskin Robin. Oh sebab ade box J.Co tu sebelah kiri tu ade J.Co. Kire BR dgn J.Co ni jiran tetangga lah. Nora tak boleh nak pilih so kiteorang sebat lah dedua. Habis cerita.


Memang suka la lighting BR ni. Dah macam iklah dah. Lebih membanggakan mangkuk ice cream lagi lebar dari pipi kau. Satu kejayaan. Applause peeps. ;)


Then kiteorang pergi Daiso #myfavRM5store ever!! Ape lagi. Sebat lah. Ade lah lebih kurang sejam dua dalam tu. Gile precise nak cari barang sebab melting semua oh-so-adorable.


Dapat la sebat 5 barang. Kire ok la tu dah habis catu dah sambil Nora merengek tunggu muka bosan sebab die tak berkenan ape-ape. Tengok sikit barang kau beli. Umur kau ni 21 ke 12 sebenarnye? Oh aku peduli hape. Huaa huaa huaaa.


Blanket harimau cheetah yang sangat darn cute. Memang terus capai tak payah pikir.


I BLAME KAK FARAH FOR THIS LITTLE THINGY. No lah kak farah dah beri kesedaran supaya sila-sila lah organize hand bag anda ye. Jangan sampai handbag dah pandai pakai lipgloss dengan losyen baru nak terngadah. Ecehhh.

Hah ni pun kire sama lah. Kak farah loves this sooo perlu ke cakap kenapa nak beli bende ni???
#btw: Bende ni bagus untuk remove eyeliner. ;)


Ini paling ridiculous. Oh walaupun Malaysia takde salji. Sekali sekali ape salah ambik feel. Untung la musim tengah tengkujuh. Haikkkk.


Last but certainly not least OMG OMG OMG!!!! Comel kan? Sebab tak tau nak cakap ape. Malam sure mimpi Bruno Mars. Lena dan selesa.
XO
Izzati
Kiss & hug. ;)
P/s: Oh ada tag yang perlu buat. Tengok lah esok dah ke luar bandar semula. ;)

You Might Also Like

4 Comments

  1. tiba2 aku berminat dgn selimut rimau tu plak. motif? haihh...

    ReplyDelete
  2. Aaaa! Aritu pergi daiso! Xnmpak pun blanket tu! Comel sgttt!!! :D

    ReplyDelete
  3. @SabrinaKan? Tak pe cuba pergi lagi. kali ni misti ada. hehe.

    ReplyDelete

Popular Posts

Community