Away & Hated

12/10/2011 11:31:00 AM

  Olla. Oh rasa dah berhabuk dah blog ni. Lama bebenor dah tak update. I was out of town. Internet takde. Tak bayar sebenarnye. Haha. Oh sebelum tu. Lemme tell ya something. Hari tu bukak Youtube tiba-tiba nampak banyak gila komen approval. Oh mai. Guess what? The hater's comments. Wowww. Haha. I was browsing thru reading and laughing non-stop. Diorang komen pasal "English Education". Complaining my grammar my accent mostly. Siap ada yang ajar nak tambah 's' kat belakang ayat tu. Awwwww. So sweet. Thanks for being so concerned. I'm thanking them sebab my video's views cecah 30k kot. Kalau partnership dah banyak duit dah dapat. Huhu. facepalm. #insultphailed!



 Ok dah merapu. So hari ni nak share pasal event yang lebih sebulan dah. Tanggal 11/11/11 my pak lang sambut hari bahagia dia dengan pilihan hati. So jom kite terjah gambar. Cakap banyak-banyak lagi nanti ramai je cikgu2 yang tolong betulkan nanti. ^^ 


















Kiss & hug. ;)

You Might Also Like

0 Comments

Popular Posts

Community