Review: Maybelline Baby Lips in Soothing Cherry

12/15/2011 06:52:00 PM

   Hi semua,ok hari ni kite nak buat review salah satu kite punya favorite lipbalm buat masa ni. Maybelline Baby Lips lipbalm in soothing cherry.

 First packaging die. Color combination die unik. Hijau dengan color peach. Cute. 

Tapi kite tak suka die punya cap yang tutup ngam-ngam je dengan lipbalm tu sebab kalau nak cepat kadang-kadang tutup tu boleh terjatuh atau terpenyek lipbalm tu. #notcool!


Dia macam lipbalm biasa. Tapi die bukan tinted lah. Atau yang ade color-color sikit tu.




SWATCHES:
Bare Lips

With flash

Without flash

OVERALL:
~Sangat moisturising!!!
~Oh die punya bau sangat-sangat best! Tak tahu nak describe bau mcm mana.
~Ada rasa fresh macam mint.
~Repurchase? Absolutely. Nanti nak try yang lain-lain punya perisa.
~Available dekat Watsons & Guardian.
~HARGA: RM 10.90

Kiss & hug. ;)
Izzati
P/s: Next review produk Biore. ;)

You Might Also Like

3 Comments

  1. ohhh.... slalu nmpak tp x penah beli. sbb dh lama sgt2 x pkai lipbalm. huhuu

    ReplyDelete
  2. @khalilapakai la. nanti bibr jadi lembut. nama pun baby lips. ;)

    ReplyDelete
  3. macam menarik je lipbalm..nie...boleh cuba...

    ReplyDelete

Popular Posts

Community