We made videos!! Indeed.

12/22/2011 03:45:00 PM

   Hai semua, i'm not sure korang tau pasal ni but I made youtube channel since a year and a half ago. Dulu-dulu sangat suka tengok video 'how to' look like this like that sebab dulu memang peberet pergi dinner makeup tak-nak-kalah-kau. So lepas tu kite excited nak buat video nak share macam-macam pasal makeup,beauty,sale and promotions and stuffs. 
  Well sekarang beauty community on youtube dah makin berkembang. Exspecially makin bertambah #makeupguru. Diorang buat macam2 jenis tutorial yang awesome and fun to watch. So today I will share with you my favoritas Malaysian's beaty gurus yang kite kenal dalam youtube. Enjoyy! ;)

1. Newrulefarah
Kak farah is like the awesome and the closest kakak that I ever meet on YT of course. Dia sangat-sangat baik and I love watching her haul videos sebab dia always ada produk baru yang die nak share. Interesting makeup collection kan? Oh nak call die sekarang. Rinduuuuuuuu!!!! ;)

2. shafinatul

Kak fyna also one of my closest youtube friend. Kiteorang selalu tweeted each other. Oh she has amazing hijab tutorials ever!!! And she is pretty tho. ;)

3. bungayumichi 
Ok sape tak kenal bunga. hehe. the pernah featured once in akhbar Kosmo! Terus subscribe. Dia punya tutorial memang outta box. memang berani mati. Very interesting channel. ;)

4. Little Love Always
Oh die sangat cute. Makeup dia always berinspired. Vampire,Selena Gomez,Kawaii semua ada. ;)

5. Zoezauyah
Aww die cute. hehe. Channel die macam-macam ade. makeup tuto,hijab tuto. Semua ada. 

So ni antara my favoritas #beautyguru on YT. Actually ramai lagi kt YT tu. Tak larat la nak pos semua.

Oh kalau pergi channel diorang don't forget to tell that I send you to them. Kalau korang gila makeup jangan  lupa la subscribe atau melanggan diorang and my channel.

Follow my Twitter: http://www.twitter.com/SitiNurizzati
Kiss & hug. ;)
Izzati

P/s: Siapa2 yang mengajar ape-ape tak kire la ajar ape-ape pun memang kite panggil guru. So kalau korang pernah ajar Calculus dekat member korang pun korang dah dipanggil guru. ;)

You Might Also Like

1 Comments

  1. i baru tengok u punyaaa vid. ya ampun gelak habes!!! hahahaha

    ReplyDelete

Popular Posts

Community