Part One: 10 Mac 2012 Wedding Makcu.

3/11/2012 11:11:00 PM

Assalamualaikum semua! I'm beyond happy right know. Makcu baru je bersatu dengan cinta hati. Ok sedih jugak sebenarnya sebab raya tahun ni die takde lah nak join kiteorang. :( Ok dah jangan nak sedih sangat,tampa lelaju baru tahu. So jom picalking (pictures walking).

A day before the ceremony kiteorang bertiga decided untuk khatam al-Quran. That was a second time for me. Tak sure pulak Makcu dengan Cikya yang ke berapa. Sure more than once.
We are not wearing makeup at all ok. Zombigie muka tu wajib plus I baru bangun tidur sebab drive sorang-sorang macam hape dari Shah Alam sampai Bera. #jetlagkonon.

Kiteorang semua dapat jubah free daripada Makteh dia beli masa transit kat Dubai on her way to London hari tu. Ohmai I'm super excited. Oh well you guys can tell.

On Makcu's big day,die dengan beraninya menempah maut booked me as her MUA (makeup artist). Ni job pertama lah makeup untuk pengantin. Selalu amik orang bertunang je. So the theme for the nikah was silver. So jom tengok hasil.

Tadahhhhhhhhh!! Shila Amzah. LOL! Kiteorang tak habis2 teasing Makcu cakap muka dia macam Shila Amzah lepas makeup. Well. Indeed lah kan?

Ecehhh debar nak tunggu nikah ni. Oh tengok! Die pakai my DIY headband lah! Berjasa! ;)


I was only wearing BB Cream From Garnier! THE BEST!!! I love it. It covers my flaws perfectly. Alaa. Korang tengok sendiri lah kan. Gonna do a review soon. But! I hate those contact! Sakit yang amat first time beli contact yang sakit bila pakai. Sangat tak selesa. Buang lepas ni.

Pengantin dengan mama dia. Nenek kalau amik gambar die memang tak pernah nak senyum.

Lepas akad nikah. Bersanding lah ni. Tengok! I changed the eyeshadow colors. Playing with the colors sangat best. Lagi pun kan sekarang tengah springy and yeah happy Holi! 

Well the pengapit indeed lah kan sape lagi yang rajin nak memayung tengah-tengah hari buta. 

Board tu I made it myself. Sangat tak creative sebab dah suntuk sangat masa buat tu. Buat ok lah kot. Banyak je orang post status kat situ. LOL. ^^

Ni close up makeup untuk tema ala-ala springy garden ni. 

Ok ke?
So weekend aritu korang semua buat ape? Cecite sikit.
Kiss & hug. ;)
Izzati

You Might Also Like

0 Comments

Popular Posts

Community